Jachtburo.be welcomes you

Jachtburo biedt U onderscheiden jachtmogelijkheden aan in Hongarije. Het Hongaarse roodwild - , damwild - en reebestand is wereldberoemd. Tevens is het een waar genoegen om aan de drijfjachten over zeer grote gebieden voor fazanten en zwartwild deel te nemen. Het is eveneens een prachtige ervaring te jagen op kleinwild of een Pirschjacht op moeflon in de bergen. Hiervoor heeft men echter een goede conditie nodig. Reeds duizenden tevreden jagers van overal ter wereld mochten dit ervaren.
Op onze website stellen wij u de beste jachtgebieden in Hongarije in het Nederlands voor.

Bij de samenstelling ervan hebben wij getracht U een goed beeld te geven van Hongarije en zijn jachtgebieden. Onze beschrijvingen geven een gedetailleerd beeld over het natuurgebied, het individuele jachtrevier met aanwezige wildbestand, de te verwachten trofeegewichten van de wildsoorten, de beste jachtperiodes als de, tevens zeker in overweging te nemen. Via de beschrijvingen van de jachtgebieden kan U ook de wetenswaardigheden van de Hongaarse jachten te weten komen. Indien onze diensten uw interesse hebben gewekt, kan U  gerust schriftelijk of telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag in het Nederlands te woord.
 
Met vriendelijke jachtgroeten


jachtreizen, jagen in hongarije, jagen, jagen in het buitenland,jacht vakantie,jachtreis,drijfjacht,reebokkenjacht,edelherten jacht,damherten jacht,moeflonjacht,zwartwild jacht,keilers,reeën,edelherten,damherten,kleinwildjacht,aanzitjacht,bersjacht,hoogzit jacht,jachtrevieren,jagen met boog

News